2011. április 7., csütörtök

Ingatlancsere 2011.04.07.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Társasházi->Önálló udvarral->Pest Százhalombatta , Csereérték: 22000000Ft , A lakáshoz tartozik egy beépített terasz (félszoba), valamint egy 6 nm2-belsö tároló, valamit egy 40mn2 udvar, melyen található egy 12 nm2 tároló, műhely. Ezt az ingatlant cserélném árban olcsóbbra de ráfizetést kérek megegyezés szerint. Megegyezés szerint csere ingatlan nélkül is eladom

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmat , Csereérték: 12300000Ft , 2000-ben épült 2 szobás amerikai konyhás fele étékben házat panelt beszámitok vagy "amit"

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Két ház egy telken->Pest Szigetszentmárton , Csereérték: 15000000Ft , Az ingatlan áll 1,nagyház(86m2)2,kisház(32m2)3,Egy üzlet ami egy 140m2-es alap szuterinében van(90m2)

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Hajdú-Bihar Debrecen , Csereérték: 20000000Ft , Közvetlenül a TULAJDONOSTÓL SÜRGŐSEN eladó Debrecen-Felsöjózsai 1992-ben épült családi ház, beépíthetö tetötérrel. Alapterülete 110/87 nm, melyben 3 szoba, étkezö-konyha, kamra, fürdöszoba, külön WC található. A ház höszigetelt, gáz-központi fűtésű. A fűtést hordozható szoba termosztáttal lehet szabályozni. A ház 2009 öszén cserepes lemez fedést és új ereszcsatorna-rendszert kapott. 30 év garanciával! A 400 nm-es, összközműves, parkosított telken található egy 24 nm-es melléképület. A telek részben térkövezett. A hátsókertben szalonnasütö található. Az ingatlan kiváló infrastruktúrájú környezetben található, két percre a helyi buszmegállótól. 2 Km-en belül iskola, óvoda, gyógyszertár, SPAR, TESCO. KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! Az ár ALKUKÉPES!

Ingatlancsere Nyaraló, üdülö
Ingatlan->Nyaraló, üdülö->Vízparti->Pest Toalmás , Csereérték: 4200000Ft , Termálfüdöhöz közel alpesi tetös 2 szintes faház nyaraló áron alul eladó

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Ingatlan csere->Fejér Tabajd , Csereérték: 14000000Ft , -Tabajd fö utcáján eladó egy 10*10-es kocka alakú ház melléképületekkel, 1900 m2-es telekkel.. A házban a fürdöszoba fel lett újítva 2005-ben (csempézve, új WC, új kád), a többi szoba festve volt, a konyha csempézve. A házban van egy elöszoba étkezövel (kölappal), egy nappali szoba, egy gyerekszoba (parkettázva) és egy háló (parkettázva), aminek egy része le lett választva dolgozónak és gardróbnak. A konyha a régi kamra helyén lett kialakítva. A melléképületek között van egy kis ház kb. 30 m2 amiben szintén bent van a víz (WC és mosogató található benne), villany a fűtés megoldható kályhával. Teljesen különálló téglaépület, jó állapotban, kövezve és parkettázva. A többi melléképület sufni, tyúkól és kecske ól. A ház alatt pince és kazánház található. A gázkazán 2005-ben lett kicserélve. Ekkor lettek új radiátorok is felrakva minden szobába. Mindkét ház tetején beépíthetö padlástér található. A kert egy része füvezett, beültetett gyümölcsfákkal, gyerekhomokozóval, virágoskerttel. Egy része le lett választva az állatok részére, illetve kukorica termelésére használt terület volt. Ebböl adódóan a kertben található terménytároló és kukoricagóré is. A kertben található egy kocsi számára garázs. A környéken lovaglási lehetöség van, illetve a szomszéd faluban arborétum és golfpálya várja a turistákat. A közlekedés busszal és vonattal kb. egy óra Budapeströl, autóval 35-40 perc. Székesfehérvár és Tatabánya is könnyen megközelíthetö. A faluban van posta, bolt, református óvoda és iskola.


Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Házrész->Pest Dunakeszi , Csereérték: 20500000Ft , Dunakeszin ikerházfél csere.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Panel->Baranya Pécs , Csereérték: 6900000Ft , Pécsett 4/3. emeleti, 2 szobás, 21nm2-es, és 12nm2-es, höszigetelt fűtésmérös,zuhanykabinos lakás eladó, vagy elcserélhetö,Pécs, vagy Pécs környéki családi házra.

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Jász-Nagykun-Szolnok Kunmadaras , Csereérték: 5100000Ft , Berekfürdötöl 7 km-re és 20 km-es körzetbe több gyógyfürdö, Tiszához és a Tisza tóhoz valamint még nagyon sok horgászati lehetöséggel a környéken, a Hortobágy szomszédságában, nagyon csendes és rendezett helyen, belvíz és árvízmentes, nagyon kedves és rendes szomszédokkal körülvett családi ház. 2 szóba, nagy elöszoba, kádas és wc-és fürdöszoba és nagy konyha. A meleg vizet külön éjszakai mérös villanybojler biztosítja, a melegröl gázkonvektorok gondoskodnak és minden szobában külön nagy csempekályha is besegít. Teljesen felújított az egész ház, csak az új lakójára vár. A szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiséget járólappal vannak burkolva, a ház összes ablaka redönyös. Nagy és parkosított udvar mely gyümölcsfákkal is be van ültetve, az udvar nemrégen kapott egy új szalonna és bográcsos helyet is a nyári kikapcsolódáshoz, hatalmas melléképületekkel mely állattartásra is alkalmasak. Horgászparadicsomnak kiválló! ÁRON ALUL ELADÓ Berekfürdötöl 7 km-re és 20 km-es körzetbe több gyógyfürdö, Tiszához és a Tisza tóhoz valamint még nagyon sok horgászati lehetöséggel a környéken, a Hortobágy szomszédságában, nagyon csendes és rendezett helyen, belvíz és árvízmentes, nagyon kedves és rendes szomszédokkal körülvett családi ház. 2 szóba, nagy elöszoba, kádas és wc-és fürdöszoba és nagy konyha. A meleg vizet külön éjszakai mérös villanybojler biztosítja, a melegröl gázkonvektorok gondoskodnak és minden szobában külön nagy csempekályha is besegít. Teljesen felújított az egész ház, csak az új lakójára vár. A szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiséget járólappal vannak burkolva, a ház összes ablaka redönyös. Nagy és parkosított udvar mely gyümölcsfákkal is be van ültetve, az udvar nemrégen kapott egy új szalonna és bográcsos helyet is a nyári kikapcsolódáshoz, hatalmas melléképületekkel mely állattartásra is alkalmasak. Horgászparadicsomnak kiválló! ÁRON ALUL ELADÓ, csere esetén Balaton 25 km-es körzetbe, vagy pestmegye, Budapest és 50 km-es körzet érdekel, kp. ráfizetés 1 - 1,5 M. Ft.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Önkormányzati->Budapest I. , Csereérték: 22000000Ft , I.kerületben a Budai vár aljában , Budai Várra panorámával, felújított, műemléki épületben lévö 120 m2-es, 3,5 szobás, klasszikus polgári elrendezésű, egyedi gázf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése