2011. április 5., kedd

Ingatlancsere 2011.04.05.

Ingatlancsere Nyaraló, üdülö
Ingatlan->Nyaraló, üdülö->Alföldi->Pest Fót , Csereérték: 3200000Ft , Tápiószentmártoni nyaraló 640 nm.es telken 20nm.es gyári faházzal viz, villany,tusoló,wc,1szoba.fözöfülke,nagyon szép.


Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Két ház egy telken->Pest Szigetszentmárton , Csereérték: 15000000Ft , Az ingatlan áll 1,nagyház(86m2)2,kisház(32m2)3,Egy üzlet ami egy 140m2-es alap szuterinében van(90m2)

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Hajdú-Bihar Debrecen , Csereérték: 20000000Ft , Közvetlenül a TULAJDONOSTÓL SÜRGŐSEN eladó Debrecen-Felsöjózsai 1992-ben épült családi ház, beépíthetö tetötérrel. Alapterülete 110/87 nm, melyben 3 szoba, étkezö-konyha, kamra, fürdöszoba, külön WC található. A ház höszigetelt, gáz-központi fűtésű. A fűtést hordozható szoba termosztáttal lehet szabályozni. A ház 2009 öszén cserepes lemez fedést és új ereszcsatorna-rendszert kapott. 30 év garanciával! A 400 nm-es, összközműves, parkosított telken található egy 24 nm-es melléképület. A telek részben térkövezett. A hátsókertben szalonnasütö található. Az ingatlan kiváló infrastruktúrájú környezetben található, két percre a helyi buszmegállótól. 2 Km-en belül iskola, óvoda, gyógyszertár, SPAR, TESCO. KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! Az ár ALKUKÉPES!

Ingatlancsere Nyaraló, üdülö
Ingatlan->Nyaraló, üdülö->Vízparti->Pest Toalmás , Csereérték: 4200000Ft , Termálfüdöhöz közel alpesi tetös 2 szintes faház nyaraló áron alul eladó

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Ingatlan csere->Fejér Tabajd , Csereérték: 14000000Ft , -Tabajd fö utcáján eladó egy 10*10-es kocka alakú ház melléképületekkel, 1900 m2-es telekkel.. A házban a fürdöszoba fel lett újítva 2005-ben (csempézve, új WC, új kád), a többi szoba festve volt, a konyha csempézve. A házban van egy elöszoba étkezövel (kölappal), egy nappali szoba, egy gyerekszoba (parkettázva) és egy háló (parkettázva), aminek egy része le lett választva dolgozónak és gardróbnak. A konyha a régi kamra helyén lett kialakítva. A melléképületek között van egy kis ház kb. 30 m2 amiben szintén bent van a víz (WC és mosogató található benne), villany a fűtés megoldható kályhával. Teljesen különálló téglaépület, jó állapotban, kövezve és parkettázva. A többi melléképület sufni, tyúkól és kecske ól. A ház alatt pince és kazánház található. A gázkazán 2005-ben lett kicserélve. Ekkor lettek új radiátorok is felrakva minden szobába. Mindkét ház tetején beépíthetö padlástér található. A kert egy része füvezett, beültetett gyümölcsfákkal, gyerekhomokozóval, virágoskerttel. Egy része le lett választva az állatok részére, illetve kukorica termelésére használt terület volt. Ebböl adódóan a kertben található terménytároló és kukoricagóré is. A kertben található egy kocsi számára garázs. A környéken lovaglási lehetöség van, illetve a szomszéd faluban arborétum és golfpálya várja a turistákat. A közlekedés busszal és vonattal kb. egy óra Budapeströl, autóval 35-40 perc. Székesfehérvár és Tatabánya is könnyen megközelíthetö. A faluban van posta, bolt, református óvoda és iskola.


Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Házrész->Pest Dunakeszi , Csereérték: 20500000Ft , Dunakeszin ikerházfél csere.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Panel->Baranya Pécs , Csereérték: 6900000Ft , Pécsett 4/3. emeleti, 2 szobás, 21nm2-es, és 12nm2-es, höszigetelt fűtésmérös,zuhanykabinos lakás eladó, vagy elcserélhetö,Pécs, vagy Pécs környéki családi házra.

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Családi ház->Jász-Nagykun-Szolnok Kunmadaras , Csereérték: 5100000Ft , Berekfürdötöl 7 km-re és 20 km-es körzetbe több gyógyfürdö, Tiszához és a Tisza tóhoz valamint még nagyon sok horgászati lehetöséggel a környéken, a Hortobágy szomszédságában, nagyon csendes és rendezett helyen, belvíz és árvízmentes, nagyon kedves és rendes szomszédokkal körülvett családi ház. 2 szóba, nagy elöszoba, kádas és wc-és fürdöszoba és nagy konyha. A meleg vizet külön éjszakai mérös villanybojler biztosítja, a melegröl gázkonvektorok gondoskodnak és minden szobában külön nagy csempekályha is besegít. Teljesen felújított az egész ház, csak az új lakójára vár. A szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiséget járólappal vannak burkolva, a ház összes ablaka redönyös. Nagy és parkosított udvar mely gyümölcsfákkal is be van ültetve, az udvar nemrégen kapott egy új szalonna és bográcsos helyet is a nyári kikapcsolódáshoz, hatalmas melléképületekkel mely állattartásra is alkalmasak. Horgászparadicsomnak kiválló! ÁRON ALUL ELADÓ Berekfürdötöl 7 km-re és 20 km-es körzetbe több gyógyfürdö, Tiszához és a Tisza tóhoz valamint még nagyon sok horgászati lehetöséggel a környéken, a Hortobágy szomszédságában, nagyon csendes és rendezett helyen, belvíz és árvízmentes, nagyon kedves és rendes szomszédokkal körülvett családi ház. 2 szóba, nagy elöszoba, kádas és wc-és fürdöszoba és nagy konyha. A meleg vizet külön éjszakai mérös villanybojler biztosítja, a melegröl gázkonvektorok gondoskodnak és minden szobában külön nagy csempekályha is besegít. Teljesen felújított az egész ház, csak az új lakójára vár. A szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiséget járólappal vannak burkolva, a ház összes ablaka redönyös. Nagy és parkosított udvar mely gyümölcsfákkal is be van ültetve, az udvar nemrégen kapott egy új szalonna és bográcsos helyet is a nyári kikapcsolódáshoz, hatalmas melléképületekkel mely állattartásra is alkalmasak. Horgászparadicsomnak kiválló! ÁRON ALUL ELADÓ, csere esetén Balaton 25 km-es körzetbe, vagy pestmegye, Budapest és 50 km-es körzet érdekel, kp. ráfizetés 1 - 1,5 M. Ft.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Önkormányzati->Budapest I. , Csereérték: 22000000Ft , I.kerületben a Budai vár aljában , Budai Várra panorámával, felújított, műemléki épületben lévö 120 m2-es, 3,5 szobás, klasszikus polgári elrendezésű, egyedi gázf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése