2011. augusztus 31., szerda

Ingatlancsere 2011.08.31.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Társasházi->Utcára nézö->Pest Pomáz , Csereérték: 12900000Ft , A fenti 60 nm-es lakásomat cserélném vagy eladnám 13.000.000Ft értékben.
Érdekelne Bp 3.ker.Budakalász-Pomáz térsége valamint Újpesttöl Vácig minden.
Jól felszerelt tisztasági festést követöen 2 héten belül költözhetö.
Ami érdekelne:Minimum 1+2 félszobás 60 nm-és felette.Vagy kertes ház.
Közelgö gyermekáldás miatt cserélném.06203390702 !*! Ingatlan Lakás Társasházi Utcára nézö

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Zártkerti házas ingatlan->Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhely , Csereérték: 11000000Ft , ÁRENDÁS VILLA

Magánszemélytöl, Sátoraljaújhely szívében (a központtól 150 m-re) csendes környezetben 850 négyzetméternyi saroktelken 30 négyzetméteres pincével közel 220 négyzetméteres nagypolgári villa várja felújítani vagy befektetni vágyó új tulajdonosát. A villa gondozott ösfás kertje parkhangulatot kölcsönöz. A benti mértani egységek (belmagasság), ajtók, ablakok, a korhű antik bútorok és a padló, mind tükrözik az 1800-as évek végi nemzedék múltját. Állapotát tekintve azonnal költözhetö, de felújítást igényel, amely 1996-ban már elkezdödött. A gáz, illetve villany és víz, szennyvízelvezetés bevezetve, továbbá antik, de kitűnö állapotú, használható, rekonstruált cserépkályha telepítve. A padló közel 120 négyzetméteren parketta. A pince boltíves konstrukciójú.

A környezete:

A város nagy múltú visszatekintése nyomán a legutóbbi 10 évben kezdett felemelkedni és nagy mértékben fellendült az idegenforgalom, úgy, mint a sí-turizmus (nyári-téli), vadászturizmus és egyéb (kalandpark, bobpálya, libegö, Magashegy) kirándulni vágyók számára a hegyi levegö és a természet még szinte érintetlen terepeit bebarangolni vágyók köre. A táj mesés, költöi. Számos történelmi múltú hagyaték lelhetö fel a régióban. A város folyamatosan fejlödik, szépül-épül és lehetöséget jelent még; befektetés céljából, hisz a villa úgymint ingatlanpanzió vagy rezidencia, egy takaros felújítás után kész fogadni és ellátni vendégeit.
Kikapcsolódás, pihenés számára ideális, de befektetés céljából sem utolsó.

Paraméterek:

Irányítószám: 3980

Cím: Aradi vértanúk út. 14.

Anyaga: Tégla (kö)

1996-ban felújítás kezdödött.

Belmagasság: 3,8m

Lakószobák száma: 4 (galériázható)

Helységek száma: 10

Üzlet tárgya: Eladó és/vagy budapesti, balatoni, külföldi ingatlanra elcserélendö!

!*! Ingatlan Ház Zártkerti házas ingatlan

Ingatlancsere Telek
Ingatlan->Telek->Építési telek->Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza , Csereérték: 90000000Ft , INGATLANTELKEK BEÉPÍTÉSRE, BEFEKTETÉSRE VAGY BÁRMELY HASZNÁLATRA
Nyíregyháza külvárosában a Felhö utcán családi házas övezetben, délröl erdövel határolt belterületté nyílvánított építési telek/telkek helyrajzi számmal, várnak magán illetve társulati építési vállalkozók részére és egyéb magánszemélyek, illetve akár multinacionális cégek részére beépítésre. A 41-es föúttól körülbelül 300m-re. A telkek kiváló területi adottságokkal rendelkeznek, úgy mint sík terep (nem mélyföld, se nem feltöltött), délröl kiserdö, autóval, kamionnal könnyen megközelíthetö, ikerházak, társasházak építésére is alkalmas, külön 20 méter széles magánúttal rendelkezik.
Paraméterek:
Normál felosztásban; 5 db építési

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése