2011. március 9., szerda

Ingatlancsere 2011.03.09.

Ingatlancsere Lakás
Ingatlan->Lakás->Társasházi->Belsö udvaros->Budapest IV. , Csereérték: 34900000Ft , Újpest Központnál lévö 2007-ben épült újépítésű ház negyedik emeletén (lift van) valóságban 126 nm-es belsö kétszintes, egyedileg kialakított, nappali + 3 szobás, napfényes, dupla komfortos (kétszemélyes hidromasszázs kád, hidromasszázs zuhany), házközponti fűtéses egyedi mérövel, valamint höszivattyűs fan-coli-os hűtési-fűtési rendszerrel ellátott lakásunkat budapesti, vagy budapest környéki családi házra cserélnénk egy az egyben vagy nagyobb érték esetén ráfizetéssel. A lakáshoz tartozik két teremgerázshely valamint egy tároló.

Ingatlancsere Ház
Ingatlan->Ház->Tanya->major-telephely->Bács-Kiskun Bácsbokod , Csereérték: 12000000Ft , Összkomfortos Tanya eladó Bácsbokodon!
A központtól kb. 5-600 méterre. A kövesúttól 70 méterre, csendes helyen, pihenésre tökéletesen alkalmas. A bejáró ugyan földút, ami két méter mélyen töltés így a legzordabb idöjárási viszonyok között is be lehet jutni a házba személyautóval.
A ház egy dombon fekszik így a vizesedés nem veszélyezteti. Falai 45 cm-es téglafalak. 150m2 alapterületű, ami egy amerikai stílusú konyha (amihez a konyhabútor külön lett terveztetve így az marad) ebédlö nappalira illetve egy 25m2 és egy 16 m2 szobára, egy fürdöszobára egy wc-re egy folyosóra, spájzra illetve egy kazánházra van felosztva. Ezen kívül a ház alatt egy közel 70m2-es pince található. A házat 3 éve vásároltuk így minden fel van újítva benne: Újra metlakizva, csempézve, festve, a vízcsövek ujjak. Új öntöttvas vegyes tüzelésű kazánnal. Az ablakok nagy részét cseréltük illetve a bejárati ajtót, amiknek kívülröl való burkolása még elmaradt.
A házhoz tartozik 4 melléképület, amiböl 2 nagy tégla ól, 1 téglából ,fából épült betonozott fészer és egy palából készült betonozott garázs. A ház udvarán található egy ásott kút.
A házhoz tartozik 4000m2 terület, illetve 9600m2 szántóföld, aminek egyik végében található egy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése